James on  nuori jääkiekkoilijalupaus. Jamesia on povattu seuraavaksi Saku Koivuksi ja Teemu Selänteeksi.  James on komea. Hänen ruskeat hiuksensa kehystävät juuri sopivasti ruskettuneita, komeita kasvoja ja ilkikurinen hymy sulattaa naisten sydämet siinä missä ruskeat nappisilmät viimeistään kamppaavat jalat alta. James on komea, ja hän on erittäin tietoinen siitä. Hiukan ylimielisellä asenteellaan hän on kaatanut tusinoittain Simperän naisia, ja kohulehdet ovat ahkerasti kiitelleet Jamesia myyntilukujen huimista nousuista.

  James asuu Simperän laitamilla pienessä modernissa sinkkukämpässään.

 1332131.jpg

Talossa on keittiö-ruokahuone-olohuone, kylpyhuone, makuuhuone, sekä erillisessä piharakennuksessa työhuone. James on sisustanut kämppänsä omalla tyylillään, ja on käärinyt hyvät rahat Kodin Sim-Kuvalehden jutuista. Niin moni reportteri on soittanut Jamesille sisustus-artikkelia peräten, ja niin moni reportteri on poistunut mukanaan liittymislomake Jamesin faniklubiin. "Mieshän on vastustamaton!" kommentoi eräs Kodin Sim-Kuvalehden reporttereista salaperäinen hohde vettyneissä silmissään.

1332148.jpg

1332152.jpg

"Olen mieltynyt kotimaisiin tuotteisiin. Makuuhuoneeni tekstiilit ja huonekalut on hommattu Simskusta, ja tapetit Värisimistä. Lattiamatto on sen sijaan tilattu Stadista" kommentoi itse James.

Mutta missä on itse mies? Te varmaan kysytte ja odotatte kärsimättöminä. Asia ei ole niin simppeli, että voisin vain läväyttää tähän kasvojenne eteen hänen kuvansa, sillä saattaisitte järkyttyä ihastuksesta, kuten sadat muut Simperän asukkaat. Ei, minun täytyy kierrellä ja kaarrella kiusaten teidän kärsivällisyyttänne. Kertonen ensin näin alkuun Jamesin elämästä. James on syntynyt 26 vuotta sitten,  ja hän pelaa Simperän parhaassa II-tason seurassa. SM-tasolle eivät ole ovet vielä auenneet, mutta sormet ristissä sopimusta odotellaan kuin kuuta nousevaa. Mutta Jamesin asiat eivät ole hyvin, kuten luulla voisi. Vaikka elämä näyttää pinnalle päin täydelliseltä, Jamesin sisällä kuohuu. Hänellä on ongelma.

  James on rakastunut. "Sehän on mahtavaa!" sanoisit sinä, mutta ei. Rakastuminen on kyllä mahtavaa, mutta ei silloin, kun 26-vuotias sim on rakastunut 17-vuotiaaseen nuoreen naissimiin. Niinpä. Ikäero tuntuu hiukan suurelta, eikä James tiedä mitä tehdä.

 1332198.jpg

  James tapasi tytön eräällä pelimatkallaan. Hän istuskeli jäähallin pukukoppien aulassa aivan rauhassa, pelasi kännykällään räiskintämätkintäpeliään kun huomasin viereisellä sohvalla istuvan tytön. Tytöllä oli aivan tavalliset hiukset, aivan tavalliset farkut, tavallinen takki ja tavalliset kengät. Mutta kun tyttö katsoi Jamesiin päin, James tiesi, että tyttö ei ollut tavallinen. Ei lähelläkään.  Siitä hetkestä lähtien Jamesin peli alkoi kulkea kuin rasvattu. Hänen peliään ylistettiin urheilulehtien otsikoissa, hänelle povattiin mahti-soppareita, ja kaikki tuntui menevän loistavasti. Mutta James tunsi olonsa kurjaksi.

1332244.jpg

Eräänä päivänä James jutteli tuttavansa kanssa. "Olet nyt murjottanut kaksi viikkoa, vaikka pelisi sujuu kuin rasvattu! Mikä on mies? Onko naishuolia?" Tuomas-toveri kysyi leikillään. "Itse asiassa.. Taidan olla rakastunut.." James mumisi hiljaa ja katseli kiehtoisalta näyttävää nurmikkoa suu mutrussa.
    "Mutta sehän on mahtavaa!" Tuomas kiljahti ja hyppäsi innoissaan toverinsa syliin. "No, mikä on?" Tuomas kysyi ihmeissään kun James vain jatkoi murjottamistaan. "Siinä on pikkuinen ongelma.." James aloitti ja kertoi ongelmansa laadun.

 "Vai että alaikäinen.." Tuomas sanoi ja vaikeni.  "Minun täytyyä miettiä tätä ongelmaasi. Ja miettiä kunnolla.." Tuomas mutisi ja poistui tontilta hiljaa laahustaen ja itsekseen puhuen.

1332275.jpg

Muutaman päivän kuluttua Tuomas soitti, ja kertoi miettineensä asiaa oikein kunnolla. "Oletko aivan varma, että rakastat sitä tyttöä?" Tuomas kysyi ja linja hiljeni. Hetken päästä James vastasi "Kyllä. Tiedän, että hän on Se Oikea." 
    Tuomas kuunteli tarkkaan kuinka James kuvaili Mariaanien hautaakin syvempiä tunteitaan, ja kuinka hän ei ollut ikinä ennen edes uskonut Siihen Oikeaan. Linjan toisessa päässä Tuomas vetäisi muutaman Sim'lisious-karkin henkeensä huomatessaan, että puhelinluurista alkoi pulputa sulaa siirappia.
   "Asia on selvä kuin pikkelsipurkki. Olet rakastunut, eikä moiseen tautiin auta mikään muu kuin rakkaus. Mene ja soita sille tytölle! Mutta olekin varovainen." Tuomas hihkui pelokkaan innokkaana. "Mutta ei minulla ole puhelinnumeroa.." James mumisi ja hyökkäsi samassa tietokoneensa kimppuun.

 

Puolitoista viikkoa myöhemmin James oli "sattumalta törmännyt" tyttöön jäähallilla, ja kaatanut tytön päälle kupillisen kaakaocappucinoa tytön astuessa hallin sivuovesta sisään. James oli pahoitellut kovasti, ja luvannut hyvittää tytölle likaantuneen paidan ja housut.

1332265.jpg 

  Ja jo sinä samana iltana hän vei tytön Stadiin shoppailemaan. Tyttö oli kiitollinen moisesta anteliaisuudesta, ja lopulta antoi puhelinnumeronsa Jamesille, joka vaati, että saisi viedä pilalle menneet vaatteet pesulaan.

Ja nyt siis, puolitoista viikkoa myöhemmin, he olivat ylimmät ystävykset. Kertoivat salaisuuksiaan ja juoruja toisilleen, kahvittelivat lähes päivittäin ja nauroivat minkä supattelultaan kerkesivät. Oliko teinitytön ja miehen ystävyyssuhde sittenkin mahdollista? kyselivät tytön muut ystävät, ja James vastasi aina kysymykseen suunpielet korvissa: "kyllä, miksi ei!"

  Mutta valitettavasti James oli James, ja James on mies. Mies jolla on tietynlaisia viettejä, joten James soitti ystävälleen, ja kutsui tämän illalliselle. James puki ylleen parhaan pukunsa, kampasi hiuksensa, suihkautti päälleen uutta Sinselin Fuel For Simlife-tuoksua, ja siisti kämppänsä, petasi sänkynsä ja avasi shampanjapullon. (Oikeastaan se oli kuohuviiniä, eivät II-tason jääkiekkoilijat niin hyvin tienaa, että voisivat ostaa aitoa shampanjaa..)

1332376.jpg

"Tahtoisin kohottaa maljan meidän ystävyydellemme, Charlotte. Minusta tuntuu, että ystävyytemme kaltaista ei muilla voi ollakaan. Toivon myös, että ystävyytemme syvenisi vain kohti kaikkien aikojen mahtavinta ystävyyttä!" James kaatoi kuohuviiniä laseihin, ja tarjosi lasia Charlottelle, joka ihasteli makuuhuoneen kaunista tapettia ja viherkasviasetelmaa. Charlotte ja James kilauttivat laseja, ja kumosivat ne saman tien alas. Charlotte kikatti, ja James myhäili.  James kaatoi laseihin lisää, ja pian he olivat jo avaamassa toista pulloa. 

1332413.jpg 

"Onpas täällä lämmin" Charlotte tokaisi ja katseli ympärilleen Jamesin keittiössä. "Tuota.. ilmastointi vähän temppuilee. Välillä tänne meinaa jäätyä ja välillä olo on kuin tropiikissa" James valehteli ja tarjosi lasillista kuohuviiniä.
   "Mikä täällä tuoksuu noin hyvältä?" Charlotte nuuhki ilmaa ja tarttui lasiin. "Tuota.. ömh.. Eräs partavesifirma lähetti minulle taas ilmaista tavaraa mainossopimuksen toivossa.. Mitä kaikkea ne tekevätkään vain mainosten toivossa " James naurahti ja valehteli taas.

  1332436.jpg

"Jos olisin tiennyt, että aiot pitää oikein näin hienot juhlat, olisin pukenut jotain hieman siistimpää ylleni.." Charlotte katseli mekkonsa lapsellisia kukkakuvioita hiukan häpeissään.
   Tässä sitä ollaan. Jääkiekkoilijalupauksen sohvalla, ja minulla on tyhmä kukkamekko. Ei voisi paremmin mennä. Charlotte ajatteli, ja otti vastaan uuden lasin kuohuviiniä kun James laittoi 1300 Simeleonia maksaneen stereosysteeminsä päälle. Frank Siminatraa, hänen lemppariaan.. James ajatteli itsekseen ja hymyili häijysti.

 1332404.jpg

"Kuules Charlotte.." James aloitti ja istahti Charlotten viereen.
"Hik" Charlotte vastasi nikotellen kuohuviinistä.
 "Tuota.. itseasiassa minulla on sinulle jotakin kerrottavaa" James sanoi lähes kuiskaten ja hivuttautui sohvalla lähemmäs Charlottea.
  "Hik! Niin?" Charlotte nikotteli ja yritti olla hymyilemättä niin innokkaasti. James hivuttautui vielä lähemmäs, ja Charlotte pystyi haistamaan Fuel For Simlifen, ja maistamaan kielenpäällään  kuohuviinilasillisen viimeiset tipat. "Täällä on niin kovin kuuma" Charlotte ponkaisi sohvalta ylös kuin vieteri juuri kun James oli kumartumassa hänen puoleensa.  

James nousi ja käveli keittiötasolle, kaatoi uudet lasilliset kuohuviiniä ja ojensi toisen Charlottelle joka tutkaili mielenkiintoisen näköistä paperitapettia joka oli tilattu myös Stadista asti. Charlotte otti lasin.
  "Pohjanmaan kautta" James totesi ja Charlotte otti käskystä vaarin. Charlotte nikotteli ja horjahti hiukan. James otti Charlotten kiinni, ja piti tätä sylissään hetken liian pitkään. Charlotte istahti sohvalle jottei kaatuisi uudestaan.

    Mitä ihmettä sinä aikuinen mies teet? Olet yksi Simperän parhaista jääkiekonpelaajista, olet ollut koko elämäsi ajan aina huoneen vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, etkä nyt saa yhtä teinityttöä olemaan aloillaan edes hetkeä?! James näytti hapanta ilmettä, ja istahti tytön viereen.
  "Kuules nyt. Sanon tämän suoraan, ilman kiertelyjä ja kaarteluja, saatika krumeluureja sanoja-" ja sillä samalla hetkellä James painoi Charlotten sohvalle ja suuteli tätä.

1332540.jpg

Tuntien kuluttua Charlotte heräsi hurmoksestaan, ja huomasi makaavansa Jamesin vihreällä sohvalla. Hän nosti päätään, ja huomasi Jamesin nukkumassa vasemmalla puolellaan. Jamesin kädet olivat Charlotten ympärillä, ja Charlotten mekko rutussa. Charlotten päässä takoi ja hänellä oli kamala olo. Mitä minä täällä teen? Charlotte mietti, ja hitaasti yritti hivuttautua Jamesin otteesta herättämättä tätä. "Mh, älä vielä mene" James mutisi unisena ja humaltuneena, ja puristi tytöstä tiukempaa. Charlotteen iski paniikki. Hän ei muistanut mitä oli tapahtunut, mutta hän vain tiesi, että pois oli päästävä. Niinpä hän riuhtaisi itsensä irti Jamesin otteesta. Charlotte otti muutaman askeleen, ja alkoi juosta päästyään ovesta ulos.

1332547.jpg

Mitä ihmettä? James istui sohvalla ja katsoi kuinka Charlotte haparoi pihalle. "Älä mene Charlotte! Hei, pikku prinsessa, odota!" James huusi ja juoksi tytön perään.  Charlotte kuuli huudot ja alkoi juosta sen minkä varvassandaaleiltaan pääsi. "Jätä minut rauhaan!" hän sai tiuskaistua ja juoksi kauas pois.

  Teinitytöksi hän on aika hemmetin kova tyttö juoksemaan James tuumasi ja pysähtyi kun Charlotte oli jo korttelin nurkalla.

 Saavuttuaan takaisin kotiovelleen, James istahti sohvelle. Päässä jomottaa, enkä muista illasta mitään. James sanoi pidellen päätään ja asteli baarikaapilleen. "Nyt tarvitsen paukun. Ja tuplana."

1332571.jpg

 

Näin päättyy Jamesin tarinan ensimmäinen osa.  Mitä tapahtuu ensi osassa? Vaikeneeko tyttö koko jutusta? Miten käy Jamesin pelin? Entä kuinka käy baarikaapin sisällön?