Eli kaikki lähti itse asiassa jäähallilta. Istuskelin sohvalla ja odottelin, kun näin hyvännäköisen kiekkoilijan pelaamassa räiskintäpeliä kännykällään/pelikoneellaan. En ajatellut asiaa kummemmin silloin, mutta myöhemmin tapaus hipsi mieleeni, ja sain idean: mitä jos tästä tekisikin tarinan? Otin selvää tuosta hyvännäköisestä miehestä, nimen, ja sitten raapustin ylös muutaman seikan hänen ulkonäöstään.

   Aloin luomaan mielessäni tarinaa kuinka aikuinen mies ihastuu teinityttöön. Aihe alkoi muovautua mielessäni, ja aloin jo kirjoittamaan pääkohtia ylös. Sitten loin hahmot. Tavallisen näköinen nuori teinityttö (joka minun piti luoda aikuiseksi, koska minulla ei ole teiniraskaushackia) sekä komeahko mies. Loin näille henkilöille täysin uudet taustat ja aloin miettiä mitä heidän välillään voisi tapahtua.

  Mies siis näkisi tytön jäähallilla. Tämän tutustumisen halusin tarinaan, jotta saisin jotakin omaa tarinaan. Sitten piti keksiä, miten tyttö ja mies voisivat alkaa ystävystyä.
      Lopulta tulin hetkeen, jolloin tunsin, että miehen täytyy olla hiukan eksyksissä. Hän on rakastumaisillaan nuoreen teinityttöön, ja tietää, että se ei ole ihan oikein. Halusin, että mies yrittäisi pyristellä vastaan, mutta eihän tarina silloin kulkisi eteenpäin. Siispä loin tyypille kaverin, joka saisi tämän vakuuttuneeksi siitä, että kannattaa kokeilla, josko tästä jotakin tulisi.

  Halusin, että kun mies hurmaisi tytön, hän ei olisi täysin selvinpäin, jotta tyypistä ei tulisi mitään kamalaa hirviötä. Alkoholin tultua kuvioihin sain idean, että tästähän tulisi hyvä juoneenkäänne: mies alkaa purkamaan turhautumistaan ja itseinhoaan alkoholiin.

  Loppu sitten tulikin melkein itsestään. Minulle oli päivänselvää, että tyttö ja mies rakastuisivat ja todistaisivat muille, että tämä juttu oikeasti toimii. Onnellinen loppu on ihan pakko. Olenhan itsekin toivoton romantikko :)

Kerronta ja kertoja olivat hiukan hukassa. Kokeilin mikä kertojatyyppi sopisi, ja olen vieläkin hiukan hukassa. Ehkä se sieltä tulee aikanaan.

  Toivottavasti nautitte jatkossakin tarinoistani. Yritän keksiä yhä uusia ja erilaisia tarinoita, ja minulla onkin jo pieni ideavihkonen kulkemassa mukana. Aina löytyy uusia, hyviä jutunaiheita!